fbpx

Formular de pre-înregistrare

Salut, fellow TEDx-er!

Completează formularul de pre-înregistrare și rămâi conectat la TEDx Alba Iulia!
De ce să îți rupi 3 minute din timpul tău pentru asta?

Pentru că:

Ești parte din familia TEDx și rudele vor mereu să știe ce se mai pune la cale.

Vei fi printre primii care află de punerea în vânzare a biletelor, cu 24 de ore înainte de restul lumii.

Astfel, vei putea beneficia de tarife early-bird și vei plăti cu ~25% mai puțin!

* indicates required
Procesarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu art. 15-21 din Regulamentul UE nr. 679/2016, aveți următoarele DREPTURI cu privire la datele personale: dreptul de acces la date și de a solicita o copie a acestora; dreptul de rectificare a datelor; dreptul de a solicita ștergerea datelor; dreptul la restricționarea prelucrării datelor; dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor; dreptul de a se adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Totodată, vă informăm că potrivit art. 7 alin. (3) din Regulamentul UE nr. 679/2016, consimțământul exprimat pentru colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal va putea fi revocat în orice moment și la orice dată ulterioară, prin transmiterea unei cereri scrise, datată și semnată, ce va fi expediată la adresa contact@tedxalbaiulia.com. Revocarea consimțământului după momentul colectării datelor cu caracter personal nu înlătură dreptul legal de utilizare a datelor pentru perioada anterioară retragerii consimțământului.

Pentru mai multe detalii legate de politica de confidențialitate vă rugăm să vizitați website-ul nostru, www.tedxalbaiulia.com.