SPEAKERS

ANDREEA RAICU

Entrepreneur Trainer Speaker

A devenit persoană publică când a câștigat Elite Model Look la vârsta de 18 ani. A debutat apoi în televiziune, unde a lucrat timp de 20 de ani. A pus bazele unui concept unic pe piața din România, platforma online www.andreearaicu.ro, care informează despre sănătate, frumusețe și dezvoltare personală, și a devenit speaker motivațional, bazându-și discursurile pe propriile experiențe! A urmat cursuri de dezvoltare personală, din India până în Brazilia, consolidându-și statutul de coach și mentor.

SEBASTIAN ONAC

Președinte fondator ONG Maria Beatrice

Sebastian Onac este albaiulianul care a reușit să aducă comunitatea împreună și să pună bazele Centrului ”Maria Beatrice”, unde se oferă tratament și suport copiilor cu probleme locomotorii.

ALIN COMȘA

Specialist în relații publice și comunicare

Alin Comșa este doctorand în științe ale comunicării în cadrul SNSPA București. Alin are ca element central preocuparea pentru a găsi cele mai simple și atractive forme de educație.  Așa au apărut cursuri care tratează laolaltă comportamentul unui lider și cunoașterea prin cultură, programarea neuro-lingvistică și arta plastică sau dezvoltarea personală și literatura clasică. 

DANIEL BREAZ

Rectorul Universității Alba Iulia

Prof. univ. Dr. Daniel Breaz este  Rectorul Universității „1 DECEMBRIE 1918”, din Alba Iulia. Are o carieră universitară ascendentă, fiind puternic implicat în procesul de internaționalizare a învățământului superior românesc. A fost distins cu importante premii internaționale pentru activitatea sa de cercetare științifică.

FLORIN RÂȘTEIU

Președintele Consiliului Județean al Elevilor Alba

Florin Râşteiu și-a început călătoria de reîmprospătare a educație din România în urmă cu 3 ani. În acești 3 ani a organizat 98 de proiecte cu scopul de a face din visul său realitate, dar și pentru a dezvolta tinerii din România. În prezent este președintele Consiliului Județean al Elevilor Alba.

ANDREEA BEBU

Business Unit Manager Solartium Group

Andreea a înțeles repede că viața e cel mai prețios dar pe care îl poate primi un om și a ales să o trăiască din plin, dar frumos. Spirit liber și voluntar, Andreea și-a propus să accepte cu bucurie fiecare provocare pe care viața i-o pune în față. A ales o formare profesională complexă dar plină de culoare care cuprinde domenii precum: fizică, medicină, publicitate, marketing și doctoratul într-o zonă care să îmbine rigoarea științifică cu latura umana.

DOINA HENDRE BIRO

Responsabil de aspectele profesionale și știintifice ale Bibliotecii Batthyaneum

Doina Hendre Biro este doctor în Istorie la Universitatea din Sorbona. Iubirea ei pentru Istoria Artei a făcut ca parcursul profesional să se învârtă mereu în jurul artei și a istoriei. A fost profesor la Liceul de Artă “Regina Maria” unde, după cum susține chiar dânsa, le preda elevilor entuziasm. În prezent este Responsabil de aspectele profesionale și știintifice ale Bibliotecii Batthyaneum.

CLAUDIU CEIA

Co-fondator CivicTech Romania

Claudiu a lucrat din 2012 până în 2016, ca Software Engineer la Facebook, întâi în Irlanda și apoi în SUA, unde a dezvoltat tool-uri interne și proiecte de infrastructură. Imediat după întoarcerea în țară, Claudiu a fost plăcut surprins de inițiativa GovITHub și s-a hotărât să se alăture bursierilor. Hotărât să continue lucrul la digitalizarea serviciilor publice din România, a decis să fondeze CivicTech alături de foștii colegi din GovITHub.

ELENA CALISTRU

Preşedinte şi co-fondator al Funky Citizens

Elena Calistru este preşedinte şi co-fondator al Funky Citizens. Lucrează în societatea civilă din 2008 în proiecte naţionale şi internaţionale legate de bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare. La Funky Citizens este responsabilă cu stingerea incendiilor și generarea de entuziasm.

LAURA ORIAN

Cântăreață Jazz

În 2012, Laura a inițiat Festivalul Internațional Alba Jazz , fiind director artistic timp de patru ediții. In toamna aceluiași an, ea a format o secție de canto pop-jazz la Liceul de Arte “Regina Maria”, unde actualmente este și profesor. In ultimii ani, Laura a dezvoltat împreună cu chitaristul si producătorul de muzică electronică Florin Bălan (aka ADVERB), proiectul THE NOBODIES, cu care a intrat într-o zonă muzicală modernă, experimentală și de ambient, punându-și în valoare sensibilitatea vocii și ideile creatoare.

ANDREEA BOGDAN

HOST

Andreea Bogdan și-a început activitatea în lumea televiziunii în Sibiu. De atunci și până acum a acumulat aproximativ 10 ani de experiență în domeniu la diverse posturi radio și tv, devenind cunoscută prin emisiunile realizate. În acest moment ea prezintă diverse evenimente în toată țara, este corespondent Radio România Actualități și partener într-o agenție de publicitate.